15 Ani Experienta
Regim Urgenta

Despre noi

Rezolvarea rapida si in siguranta a problemei dumneavoastra este prioritatea noastra principala.

Auto Yug Logistic investeste permanent ( de mai bine de 15 ani) in eficientizarea serviciului de tractari auto precum si al transportului clientilor nostri care au ramas cu autoturismele imobilizate.

Suntem alegerea potrivita deoarece ajungem la destinatie in cel mai scurt timp cu platforme de tractare noi si complet echipate impreuna cu personal calificat in serviciul de tractari auto, soferi cu experienta necesara rezolvarii in regim de urgenta a oricarei probleme legata de masina dumneavoastra.

Apelati la Tractari Auto Yug Logistic deoarece sunteti prioritatea companiei noastre de mai bine de 15 ani, avem experienta, expertiza si dotarile necesare sa va ajutam in orice fel de situatie. Eficientizam permanent costul tractarilor si al serviciilor de asistenta rutiera, astfel incat sa fiti pe deplin satisfacut.

Sunati la noi daca doriti sa ajungeti cat mai rapid la destinatia dorita in maxima siguranta si confort, iar noi am pus mereu accent pe calitatea serviciului de tractare si asistenta rutiera.

Apelati la Tractari Auto Yug Logistic pentru ca suntem la dispozitia dumneavoastra non stop cu cei mai buni soferi din domeniul serviciului de tractari auto si asistenta rutiera, pregatiti sa intervina rapid in rezolvarea oricarei situatii pe care o intampinati.